+31 (0)6 51 178 037 info@beautysaloncestlavie.nl

Telefonische bereikbaarheid

Salon C’est la Vie is telefonisch bereikbaar op het nummer 06 -51 17 80 37 van maandag t/m vrijdag van 9:00–17:00 uur en op dinsdag- en donderdagavond van 19:00–22:00 uur. Wanneer wij met een behandeling bezig zijn nemen wij geen telefoon aan. U kunt dan een bericht inspreken op de voicemail waarop wij z.s.m. terug zullen bellen. Een bericht achterlaten via de website (contactformulier) is eveneens mogelijk. Ook hierop zullen wij zeer spoedig reageren.

Eerste bezoek/intake gesprek

Wanneer u voor de eerste keer Salon C’est la Vie bezoekt is er een oriëntatiegesprek of intakegesprek waarbij u uw wensen en verwachtingen kenbaar kunt maken. Komt u voor een gezichtsverzorging dan wordt er ook een huidanalyse gemaakt.
Vervolgens wordt besproken welke behandelmogelijkheden er voor u zijn en zal er samen met u een behandelplan worden opgesteld. Tevens wordt er overlegd met u welke samenwerking met de thuisproducten er mogelijk is om tot de beste resultaten te komen. Geeft u toestemming om tot behandeling over te gaan, dan worden de vervolgafspraken ingepland.

Afspraken/annulering

Wij behandelen uitsluitend volgens afspraak. Wij reserveren speciaal tijd voor u in de agenda zodat alle aandacht naar u gaat. Daarom zijn wij genoodzaakt om 50% van de geboekte behandeling in rekening te brengen wanneer u binnen 48 uur uw afspraak annuleert, mits u zelf voor vervanging zorgt.
Wanneer u uw afspraak binnen 24 uur annuleert berekenen wij 100% van de geboekte kosten omdat het voor ons dan niet meer mogelijk is deze tijd in te vullen. De kosten worden natuurlijk niet doorberekend wanneer u zelf voor vervanging zorgt.

Risicovolle behandelingen

Bij eventueel voor u risicovolle behandelingen dient u een schriftelijk Informed Consent te ondertekenen. Dit formulier wordt voor aanvang van de behandeling met u doorgenomen. Hierin verklaart u dat de aard van de behandeling, de beoogde effecten en eventuele risico’s van de behandeling en eventuele alternatieve behandelmethoden met u besproken zijn. Bij risicovolle behandelingen heeft u altijd het recht op een bedenktijd van minimaal 8 dagen tussen het intakegesprek en de start van de behandeling.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn bij ons verkrijgbaar vanaf een bedrag van € 10,00. Deze bonnen zijn niet inwisselbaar tegen contanten.

Foto’s en ander beeldmateriaal

Tijdens bepaalde behandelingen kunnen voor en na foto’s van de huid genomen worden om de voortgang te kunnen volgen. Deze foto’s kunnen voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Wanneer u dit niet wenst kunt u tijdens de intake of bij het maken van de foto’s kenbaar maken. Wanneer foto’s geplaatst worden zullen wij altijd rekening houden met de privacy van de klanten en de foto’s zo plaatsen dat de personen onherkenbaar zijn.

Behandelen

Gedurende het behandeltraject is het van belang dat u alle wijzigingen in uw gezondheidstoestand en medicijnen aangeeft. Beautysalon C’est la Vie dient te allen tijde op de hoogte gebracht te worden van veranderingen die van invloed kunnen zijn op de behandeling.

Betaling

Bij Salon C’est la Vie kunt uw uw behandeling na afloop contant of per pin betalen. Vanwege de hoge kosten die een pinbetaling met zich meebrengt kunt u in de salon vanaf een bedrag vanaf € 50,00 per pin voldoen.
U kunt er ook voor kiezen om het verschuldigde bedrag direct via telebanking in de salon over te maken.
De benodigde gegevens geven wij u graag.
Wanneer de behandeling op geen van hier voorgaande wijze is voldaan sturen wij de factuur met de verschuldigde kosten naar het bij ons bekende emailadres. U dient deze factuur binnen 5 werkdagen aan ons te voldoen.

Spaarsysteem

Bij Beautysalon C’est la Vie spaart u automatisch punten met het betalen van uw factuur. Het verschuldigde bedrag afgerond op een heel bedrag zijn de punten die u cadeau krijgt. Bijv. Bij een factuurbedrag van € 98,45 ontvangt u 98 punten. Bij een puntensaldo van 500 punten kunt u deze inwisselen tegen 10% op een naar wens gekozen product.
Deze punten zijn alleen inwisselbaar bij aankoop van producten. U ontvangt geen punten bij acties en/of aanbiedingen.

Privacy

Beautysalon C’est la Vie hecht grote waarde aan privacy. Uw persoonlijke en medische gegevens worden dan ook met zorg behandeld.
Alleen Salon C’est la Vie, diegene die betrokken is/zijn bij de behandelingen krijgen inzage in uw gegevens. Dit houdt in dat uw gegevens nooit aan derden worden verstrekt zonder uw toestemming.

Vergoedingen

De vergoedingen voor behandeling verschillen per huidaandoening en per zorgverzekeraar. De meeste behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering zoals acnebehandeling, ontharen (gezicht) en camouflagetherapie. Om in aanmerking te komen voor een geheel of gedeeltelijke vergoeding heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts of specialist. Neemt u voor meer informatie contact op met uw zorgverzekeraar of raadpleegt u voor een vergoedingenoverzicht de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

Kwaliteit

Kwaliteit staat in een hoog vaandel binnen onze salon. Beautysalon C’est la Vie is aangesloten bij de ANBOS. De ANBOS is de branche organisatie voor schoonheidsspecialisten en registreert de specialisaties.

Klachtenregeling

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u hierover een klacht, laat het ons dan weten. Wij zullen uw klacht met uiterste zorg behandelen. Wanneer u van mening bent dat wij uw klacht niet naar behoren hebben opgelost of heeft u behoefte aan een bemiddelingsgesprek, dan kunt u dit aanvragen bij de geschillencommissie van de ANBOS.

Aansprakelijkheid

Beautysalon C’est la Vie is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade op welke wijze dan ook mits deze valt onder de aansprakelijkheidsverzekering.

« Terug