+31 (0)6 51 178 037 info@beautysaloncestlavie.nl

De Premium behandelingen van C'est la Vie zijn allen gericht op huidverbetering en huidverjonging. Op verschillende manieren gaan wij een samenwerking aan in de strijd tegen de rimpels, pigmentvlekjes en huidverslapping.
Hiervoor bieden wij de volgende behandelingen aan:

Global Lift

Een behandeling voor de rijpe huid ter bestrijding van algehele huidveroudering. De huid van het gelaat, kaakcontour en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht.

Eternal

Een uitermate doeltreffende antirimpel behandeling die diepe rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert. De huid opvullende en spierontspannende bestanddelen maken de huid glad, zacht, egaal en jeugdig.

Corrective

Deze intensief regenererende behandeling biedt een buitengewoon verjongend effect en stelt huidveroudering uit. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen.

Deze huidverbeterende behandelingen zijn exclusief epileren, bovenlip harsen en massages. Natuurlijk kunt u deze losse modules indien gewenst en indien de huid het toelaat extra bijboeken.

« Terug