+31 (0)6 51 178 037 info@beautysaloncestlavie.nl

Een Power treatment is een behandeling met de meest hoge percentage werkstoffen die een cosmetisch product mag bevatten. Denkt u daarbij aan Vitamine C, Vitamine A en Hyaluron Zuur.
Hiervoor bieden wij de volgende behandelingen aan:

Power Retinol

Een behandeling voor de rijpe huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaakcontour en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht.

Power Hyaluronic

Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte)lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en voluminieus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

Power Vitamin C

Deze intensief regenererende behandeling biedt een buitengewoon verjongend effect en stelt huidveroudering uit. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen.

Na deze behandeling is uw huid levendiger, fris, egaler en gezonder.

Power Oxygen (nieuw)

Misschien heeft u al het een en ander op social media gezien over de nieuwste lijn van Skeyndor:

De Power Oxygen!

Wij waren aanwezig bij de lancering van deze prachtige lijn en natuurlijk is deze vanaf vorige week bij ons verkrijgbaar!

Vervuiling is tegenwoordig zo ernstig, dat het onze huid ontzettend beïnvloed. Kleine deeltjes nestelen zich in onze huid en tasten onze cellen aan. Met de Power Oxygen kunnen wij onze huid hier tegen beschermen. De lijn bestaat uit een serum en een crème/emulsie. Met het serum beschermen we ons tegen vervuiling en ontgiften we tegelijkertijd onze huid. Door de toegevoegde antioxidanten krijgt iedere huid weer een gezonde gloed.
De crème/emulsie hydrateert de huid en werkt samen met zuurstof om te kalmeren en te verfrissen.

Vraag gerust om advies bij uw volgende afspraak!

« Terug