+31 (0)6 51 178 037 info@beautysaloncestlavie.nl

Een Perfect Treatment bij C'est la Vie is een behandeling met speciaal producten waarbij wij u huid aan hoogwaardige producten laten wennen en wij uw huid qua conditie verbeteren.
Hiervoor bieden wij de volgende behandelingen aan:

Clean & Go

Een korte gelaatsbehandeling, waarbij kennismaken met de salon en werkwijze van de schoonheidsspecialist centraal staat met een huidanalyse en intense reiniging.
Ook fijn voor als u weinig tijd heeft maar verzorging belangrijk vindt.

Jeugd t/m 18 jaar

Hoe eerder je begint met verantwoorde verzorging van je huid, hoe langer je plezier hebt van een mooie huid!

Skeyndor

Deze gezichtsbehandeling wordt na de huidmeting afgestemd op uw wensen en de behoefte van de huid om een verbeterde conditie te krijgen.

Aquatherm

Remineraliserende behandeling voor de (over)gevoelige huid op basis van thermaal bronwater die de weerstand van de huid vergroot. Het vochtherstellend vermogen van de opperhuid wordt ondersteund en de gevoelige en/of beschadigde huid is weer rustig en comfortabel.

Algynaat

Een uitgebreide gezichtsbehandeling waarbij hoogwaardige producten worden gebruikt die aansluiten op de conditie van de huid. Een algynaat masker met dubbele hydraterende werking is hiervan hoofdonderdeel.

Men

Voor de man hebben wij 2 special treatments:

01Express Energizing
Speciaal gericht op de gestreste en vermoeide mannenhuid. Verzacht tekenen van veroudering en maakt de huid energiek, vitaal en resistent tegen de invloeden van buitenaf. Maakt de huid sterker en zorgt voor een gladder scheerresultaat.

02Intense Hydrating
Deze behandeling richt zich op het herstel van de juiste huidbalans, vult de vochtdepots aan en reguleert de talgproductie. De door externe agressies, zoals scheren, geïrriteerde huid wordt gekalmeerd, gematteerd en krijgt een gezonde, sterke uitstraling.

Acne

Acne is een huidaandoening die veelal zich in de puberteit ontplooit door de grote hormonale veranderingen in het lichaam maar waar je ook op latere leeftijd flink last van kan hebben.
Deze behandeling is een start naar een mooie en gezonde huid.

Check onze algemene voorwaarden of u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar.

┬ź Terug