+31 (0)6 51 178 037 info@beautysaloncestlavie.nl

Epileren is het verwijderen van haar met inbegrip van de haarwortel met behulp van een pincet. De bedoeling is dat een haar langer wegblijft en niet als een stoppeltje terugkomt.
Het verwijderen van haar kan met een pincet, met was of hars. Epileren gebeurt op plekken waar haargroei minder gewenst is (wenkbrauwen, armen, benen, bikinilijn) of waar deze ongewoon is, zoals op de bovenlip en kin van een vrouw.

Een geëpileerd haartje kan teruggroeien. Als men wil dat een haar definitief verdwijnt, kan men het bij de wortel "verbranden", door het te laten laseren. De haartjes kunnen na het epileren ook wegblijven, terwijl dit niet de bedoeling was. Met permanente make-up kunnen er weer, voor een paar jaar, haartjes getekend worden zodat de wenkbrauw weer een mooie vorm krijgt.

Mooie gestylde wenkbrauwen geven u een mooie blik en frisse open uitstraling.
Heeft u er moeite mee een goede vorm te maken? Weet u niet wat u wel of niet weg mag halen? Kies dan voor epileren bij de schoonheidsspecialiste.

U kunt losse afspraken plannen op het moment dat het u uitkomt. Ook kunt u voor een strippenkaart kiezen. We plannen dan 10 behandeling in iedere 3 weken. U rekent deze strippenkaart bij de eerste behandeling helemaal af en u krijgt 1 behandeling gratis.

Dit kan ook in combinatie met bovenlip harsen.

« Terug